2023-05-18

İşletme Bölümü Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemiz kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında İşletme Bölümü program tasarımının güncellenmesi, bölüm stratejik plan çalışmalarının görüşülmesi ve olası ortaklık ve işbirliklerinin oluşturulması amacıyla “İşletme Bölümü Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısı” İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN başkanlığında iç ve dış paydaşların katılımı ile çevrimiçi olarak 26 Nisan 2023 saat 15:30’da gerçekleştirilmiştir. Katılımcıların görüş ve önerileri İşletme Bölümünün gelecek hedeflerinin şekillendirilmesi, paydaşlarla ortak proje ve işbirliği fırsatlarının değerlendirilmesi ve akademi ile paydaşlar arasında sürdürülebilir bağlantıların teşvik edilmesi adına önemli katkı sağlamıştır.

Toplantıya, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Mahmut ŞAHİN, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Kurumsal İletişim Müdürü Sn. Gökhan İNCE, Çorlu Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Yönetim Kurulu Sekreteri Sn. Burcu BAYINDIR, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim, Kalite ve Sistem Yöneticisi Sn. Asude ÇELEN, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Dış Ticaret, Kalite ve Akreditasyon Sistem Yöneticisi Sn. Berk KARAKAŞ, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Sanayi Servis Sorumlusu ve Proje Servis Sorumlusu Sn. Cihan TOMRİS, İşletme ve Girişimcilik Topluluğu Başkan Yardımcısı öğrencimiz Rabia ÇAKIR, Kalite ve Verimlilik Topluluğu Başkanı öğrencimiz Eray Furkan ARSLAN, öğrencilerimiz, mezunlarımız, akademik ve idari personelimiz katılım göstermiştir. Toplantı iç ve dış paydaşlar arasında fikir alışverişinin sağlanması ve iletişim kanallarının oluşturulması açısından çok olumlu karşılanmıştır. Bu tarz görüş alışverişlerinin hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak tekrarlanması talep edilmiştir.