2022-09-30

İİBF 2022-2023 Güz Eğitim-Öğretim Dönemi İlk Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

İŞKUR Bölge Müdürü Yaşar ESEN ve şube müdürleri, Kaptan Grup İnsan Kaynakları Direktörü Ümit GENÇER, Kaptan Demir Çelik Yürütme Kurulu Başkanı Ata ÖZDEMİRLER, İİBF Dekanı Prof.Dr. Rasim YILMAZ, İİBF Üniversite-Sanayi İşbirliği Koordinatörü Prof.Dr. Çiğdem VATANSEVER ve Endüstri İlişkileri ve İnsan Kaynakları Programı Başkanı Doç.Dr. Davuthan GÜNAYDIN’ın katılımlarıyla 28 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00’de İİBF Toplantı Salonunda 2022-2023 Güz Eğitim-Öğretim dönemi ilk dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda istihdam olanakları, kadın işgören sayısının artırılması, öğrenci stajları, işyeri yerinde ziyaretleri, öğrenci tez ve projelerinde işlenmesi talep edilen konu başlıkları konularında karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu. İş planı takviminin oluşturulması ve iyi dilekler ile toplantı sona erdi.