2020-01-16

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Doğru Hedef Kampanyası Kapsamında “Maliyeciler Soruyor” Konulu Konferans Düzenledi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı ve İİBF Maliye Topluluğu tarafından, öğrencilerin kariyer hedeflerine yönelik başlatılan “Doğru Hedef” kampanyası kapsamında “Maliyeciler Soruyor” adlı konferans Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Maliye Topluluğu Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirdiği etkinliğe Dr.Öğr.Üyesi Simla GÜZEL, SGK denetmen yardımcısı Uğur MERCAN, Gelir Uzman yardımcısı Emre YANIK konuşmacı olarak katıldı.

Geniş katılımın gerçekleştiği etkinlik öğrenciler için geleceğe yönelik maliye meslek dalıyla ilgili detaylı bilginin aktarılmasını amaçlamıştır. Bu şekilde öğrencilerin gelecek planlarına yönelik soru ve sorunlarına verilen cevaplarla gençlerin kariyer hedeflerinin daha etkin şekilde planlanmasını sağlamak temel hareket noktası olmuştur.