2019-12-07

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rasim YILMAZ Kuzey Makedonya Devlet Televizyonuna Demeç Verdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rasim YILMAZ, Makedonya Devlet Üniversitesi University St. Kliment Ohridski İktisat Fakültesinin the 11th International Conference DIGITAL TRANSFORMATION OF THE ECONOMY AND SOCIETY: SHAPING THE FUTURE isimli kongresine İngiltere Wolverhampton Ünivesitesinden Sarah Williams ve Hırvatistan Dubrovnik Üniversitesinden Nebojša Stojčić ile birlikte davetli konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Rasim YILMAZ, konferans sonrası Kuzey Makedonya Devlet Televizyonuna Bilgi İşlem Teknolojilerindeki ilerlemenin yoksulluk ile mücadelede etkili bir yöntem olarak kullanılabileceği,  aynı zamanda gelir dağılımı üzerinde de olumlu etkileri olduğu ve bu etkileşimlerin nasıl olacağı konusunda açıklamalarda bulundu.