İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
2023-04-03

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı



 

 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Rasim YILMAZ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Müzehher YAMAÇ, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Konuşmasına Türk ve İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı tebrik ederek başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, akademisyenler ve idari personele teşekkür ederek Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yapıp fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.

Rektörümüzün ardından konuşma yapan Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ, İİBF’nin akademik gelişim süreci, öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik faaliyetler ve yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.