2024-03-08

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Dış Paydaş Ziyaretleri Kapsamında Kurumlara Ziyaret Gerçekleştirdi.

Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Bölüm Başkan Yrd. Doç. Dr. Davuthan GÜNAYDIN, Arş. Gör. Dr. Yelda BEKTAŞ, bölüm öğrencimiz Aleyna SERYAN tarafından dış paydaş görüşmeleri kapsamında Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Tekirdağ Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ve Tekirdağ İŞKUR kurumlarına ziyaretler gerçekleştirildi. İl Göç İdaresi Müdürü Ömer GÜMÜŞ, SGK İl Müdür Yrd. Remzi ALTINDAĞ ve İŞKUR Şube Müdürü Adem PUSAOĞLU ile yapılan görüşmelerde ortak çalışma alanları ve potansiyel işbirliği konuları değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.