2023-05-17

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (ÇEEİ) Bölümü Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Akreditasyon çalışmaları kapsamında iç ve dış paydaşlarla bölüm program tasarımının güncellenmesi ve iletişimin güçlendirilmesi amacıyla ÇEEİ Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Vatansever başkanlığında Fakültemizde 4 Mayıs tarihinde Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı, İŞKUR’u temsilen Adem Pusaoğlu, SGK’yı temsilen Alphan Kara, Tekirdağ Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şenol Özcan, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü’nü temsilen Mine Vuran, Birleşik Metal-İş Sendikasını temsilen Beyhan Vatansever, ÇEEİ Topluluk Başkanı öğrencimiz Sedef Kuğu ve ÇEEİ öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerinin katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Katılımcıların görüş ve önerileri ÇEEİ gelecek hedeflerinin şekillendirilmesi, paydaşlarla ortak proje ve işbirliği fırsatlarının değerlendirilmesi ve akademi ve paydaşlar arasında sürdürülebilir bağlantıların teşvik edilmesi adına önemli katkı sağlamıştır.