2024-03-15

Türk Kadınları Topluluğu Tarafından Kadına Yönelik Şiddetin Psikolojik Temelleri Başlıklı Etkinlik Düzenlemiştir

Fakultemiz öğretim üyesi Doç.Dr.Gamze Yıldız ŞEREN'in koordinatörlügünü üstlendigi Türk Kadınları Toplulugu tarafından "Kadına Yönelik Şiddetin Psikolojik Temelleri" baslikli etkinlik düzenlemiştir. Moderatorlugunu Doç.Dr.Gamze Yıldız ŞEREN'in gerceklestirdigi etkinlikte psikolog Yasemin TAŞKIN ve psikolojik danisman Busenur KIRAY MAVİSU konusma yapmistir. Etkinlige Sosyal Bilimler Meslek Yuksekokulu Müdürü Doç.Dr.Gökmen KANTAR ve Teknik Bilimler Meslek Yuksekokulu Müdürü Prof.Dr Funda ERYILMAZ ACIKGOZ, Türk Kadinlari Topluluk koordinatör yardimcisi  Dr.Ögr.Üyesi Miray ÖZDEN ve ögrencilerimiz katilim saglamistir. Ögrencilerimize kadina yönelik şiddet türleri ve şiddet karşısında basvurulabilecek mekanizmalar hakkinda bilgi verilmistir. Etkinlik, teşekkür belgelerinin takdimiyle sonlandirilmistir.