İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
2023-05-16

Tnkü Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü Kurul Toplantısı, İç Ve Dış Paydaşların Yüksek Katılımlarıyla Öğrencilere Fayda Getirecek Şekilde Tamamlandı



 

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (TNKÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı D. Dr. Deniz YETKİN AKER başkanlığında 10 Mayıs’ta Rektörlükte, kalite akreditasyon çalışmaları kapsamında iç ve dış tüm paydaşlarla görüş alışverişi amacıyla gerçekleştirilen Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısına” hem çevrimiçi hem de yüzyüze katılım büyük oldu. 

 

Toplantıya, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Sabri Çınar; İçişleri Bakanlığı İl Göç Müdürü Sn. Ömer Gümüş’ü temsilen Uyum Uzmanı. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Mahmut Şahin, Türkiye Yeşilay Derneği Tekirdağ Şube BaşkanıSn. Zafer Soykırlırk Eğitim Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Sn. Güneş Akpınar, ve TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı Tekirdağ İl Temsilcisi Sn. Bayram Akınyüz yüze katılarak, önerileri, potansiyel ortaklık planlamaları ve destek sözleriyle katkıda bulundular. 

 

TNKÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Akademik Personeli de tam kadro toplantıya katıldı. Bölüm mezunları ve mevcut öğrenciler çevirim içi olarak toplantıya katılırken; mezunları temsilen 3 mezun öğrenci ve mevcut öğrencileri temsilen SBKY Topluluğundan 2 öğrenci de toplantıda hazır bulundular.