2024-03-14

Fakültemiz İşletme Bölümü Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

Fakültemiz İşletme bölümü öğrencilerinin, akademik personelinin ve dış paydaşların katılımıyla 12.03.2024 tarihinde üniversitemizde İşletme Bölümü Genişletilmiş Bölüm Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiş, bu çerçevede tüm paydaşlarla görüş alışverişlerinde bulunulmuştur. Bölüm Danışma Kurulundan katılımcılar, akademik personelimiz, İşletme ve Girişimcilik Topluluğu üyeleri ve öğrencilerimiz, bölüm müfredatı, program çıktıları, dersler ve genel bölüm ile ilgili taleplerine ilişkin görüş ve önerilerde bulunmuştur. Ayrıca dış paydaşların öğrencilerle fikir ve önerilerini paylaşabileceği konferans ve seminerlerin düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Öğrenciler de bölümden ve dış paydaşlardan beklentilerini dile getirmişlerdir.