2023-04-25

Fakültemiz İktisat Bölümü tarafından Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

17.04.2023 Pazartesi günü saat 18.30’da İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep Erbay başkanlığında iç ve dış paydaşların katılımıyla Genişletilmiş Bölüm Kurul toplanmıştır. Bölümümüz öğretim üyeleri, araştırma görevlisi, öğrencileri ve mezunlarının yanı sıra fakültemizdeki diğer bölümlerden öğretim üyelerinin ve araştırma görevlilerinin de katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda program eğitim amaçları ve program kazanımlarının güncellenmesi, alana özgü ölçütlerin belirlenmesi konuları tartışılmıştır.

Toplantıda; Genişletilmiş Bölüm Kurulunun gerçekleştirilmesinin çok önemli ve memnuniyet verici olduğu, toplantıların gerek çevrimiçi gerekse yüz yüze olacak şekilde tekrarlanması katılımcılar tarafından dile getirilmiştir.