2023-11-22

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof.Dr. Çiğdem Vatansever Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tekirdağ’da İstihdamın Bugünü ve Geleceği Sempozyumunda Sunum Gerçekleştirecek

Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof.Dr. Çiğdem VATANSEVER, 29 Kasım 2023 Çarşamba günü 13.00-16.30  saatleri arasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezinde gerçekleşecek olan Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tekirdağ’da İstihdamın Bugünü ve Geleceği Sempozyumunda "İnsan Kaynakları Yönetiminin Geleceği ve Çalışmanın Geleceğindeki Rolü" başlıklı bir sunum gerçekleştirecektir.