2022-06-10

Fakültemiz Öğrencileri 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine Büyük Bir Coşkuyla Katıldı

2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni fakültemizin mezun olacak öğrencileri, akademisyenler ve öğrenci velilerimin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN önderliğinde Üniversitemizin akademik kadrosunun geçişiyle başladı. Ardından tüm fakültelerin öğrencileri geçiş düzenleyerek, protokolü ve ailelerini selamladılar. Fakültemiz birincisi mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.  Dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize hediyeleri Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Rasim YILMAZ ve Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Sedat TEKNECİ tarafından takdim edildi. Geri sayım ile keplerini coşkuyla havaya fırlatan Fakültemiz öğrencilerimize bölüm öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri verilerek tören sonlandı.

Mezuniyet hakkı kazanan ve profesyonel hayata atılmaya hazırlanan tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında  başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz.