2022-12-15

Fakültemiz Öğrenci Toplulukları “Erken Cumhuriyet Döneminde Siyasal Muhalefet ve Mali Eğilimler” Konulu Söyleşi Düzenledi

Fakültemiz öğrenci topluluklarından Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Araştırma Topluluğu’nun düzenlediği ve fakültemiz Öğretim Üyeleri Doç.Dr. Gökmen Kantar moderatörlüğünde Doç.Dr. Gamze Yıldız Şeren ve Dr.Öğretim Üyesi Gökhan Oğuz’un konuşmacı olarak katıldıkları “Erken Cumhuriyet Döneminde Siyasal Muhalefet ve Mali Eğilimler” konulu söyleşi 14 Aralık 2022 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda üniversitemiz öğrencilerinin yoğun katılımıyla sona erdi.