2023-12-15

Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Vatansever 2.si Düzenlenen Samsung Elektronik Türkiye Üretim (SETK-P) İnsan Hakları Komitesinde “İşyerlerinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” Konulu Bir Sunum Gerçekleştirdi.

Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Vatansever 2.si Düzenlenen Samsung Elektronik Türkiye Üretim (SETK-P) İnsan Hakları Komitesinde  “İşyerlerinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” Konulu Bir Sunum Gerçekleştirdi.

Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Vatansever2.si düzenlenen Samsung Elektronik Türkiye Üretim (SETK-P) İnsan Hakları Komitesinde “İşyerlerinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Etkinlikte ayrıca SGK ve İŞKUR Tekirdağ İl Müdürleri Yaşar Esen ve Fatma Derya Alan ile ILO Türkiye Kıdemli Proje Koordinatörü Fatma Gelir Ünal da yer aldı ve kendi alanlarında birer sunum gerçekleştirdiler.