2023-04-25

Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü tarafından Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

18.04.2023 Salı günü saat 13.00’da Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Tekdal Fildiş başkanlığında iç ve dış paydaşların katılımıyla Genişletilmiş Bölüm Kurul toplanmıştır. Bölümümüz öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri, kamu ve özel sektör temsilcileri ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda program eğitim amaçları ve program kazanımlarının güncellenmesi, bölüme ait misyon – vizyon oluşturulması, alana özgü ölçütlerin belirlenmesi konuları tartışılmıştır.

Toplantıda; Genişletilmiş Bölüm Kurulunun gerçekleştirilmesinin çok önemli ve memnuniyet verici olduğu, toplantıların gerek çevrimiçi gerekse yüz yüze olacak şekilde tekrarlanması  katılımcılar tarafından dile getirilmiştir.