2024-05-09

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Mezunlar Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tarafından gerçekleştirilen buluşmaya mezunlar, lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile bölüm öğretim üyeleri ve elemanları katılım gösterdi. Mezun öğrencilerimizden Pınar Özoğul, Mert Kızal ve Erkan Ürel çalışma hayatına ilişkin deneyimlerini paylaşarak yakın zamanda mezunlar arasında katılacak olan öğrencilerimize faydalı önerilerde bulundular. Mezun buluşmalarının gelecek yıllarda yüz yüze yapılması ve geleneksel hale getirilmesi dileğiyle toplantı sonlandırıldı.