2022-11-11

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Dış Paydaş Ziyaretleri Kapsamında Süleymanpaşa Belediyesini Ziyaret Etti

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda H. Bostancı ile Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İdris Akkuzu 10.11.2022 tarihinde Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar’ı ziyaret etti.

Fakülte ve bölüm dış paydaş ziyareti kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Fakültemiz ve Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi Bölümüne ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı sırasında Belediyenin Sağlıklı Kentler Birliği üyeliği sonrası hazırlamış olduğu kitabına ilişkin bilgi paylaşımı yapılmış, mevzuat güncellemelerinin kamu kurumlarının işleyişindeki öneminden söz edilmiş ve belediyelerde çalışmayı hedefleyen mezunların idare hukuku mevzuatına hakim olmaları ve yerel yönetim derslerinde stratejik planlama raporlarına ilişkin kapsamlı bilgi verilmesi konularında önerilerde bulunulmuştur.