2024-03-08

Fakültemiz SBKY Bölümü Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencilerinin ve dış paydaşların katılımıyla 07.03.2024 tarihinde Üniversitemizde Genişletilmiş Bölüm Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiş, bu çerçevede tüm paydaşlarla görüş alışverişlerinde bulunulmuştur. Sosyal Güvenlik Kurumu, Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansından katılımcılar, bölüm müfredatı ve derslere ilişkin görüş ve önerilerde bulunmuştur. Ayrıca dış paydaşların öğrencilerle fikir ve önerilerini paylaşabileceği konferans ve seminerlerin düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Öğrenciler de bölümden ve dış paydaşlardan beklentilerini dile getirmişlerdir.