2023-09-07

Fakültemiz Kalite Kurulu Fakültemiz Bölümleri 2023 Yılı YKS Sonuçlarını Değerlendirmek Üzere Toplandı

Fakültemiz Kalite Kurulu 2023 Yılı YKS Fakültemiz Bölümleri Sonuçlarını  Değerlendirmek Üzere Toplandı

Fakültemiz kalite kurulu, fakültemiz bölümlerinin 2023 yılı YKS'de elde ettiği sonuçları değerlendirmek üzere 05.09.2023 tarihinde toplanmıştır. Fakültemiz bölümlerinin doluluk oranlarının ve yerleştirme puan aralıklarının geçmiş yıllarla karşılaştırıldığı ve değerlendirildiği toplantıda, Fakültemiz bölümlerinin %100 doluluk oranlarını devam ettirdiği, Trakya Üniversiteler Birliğindeki İİBF’ler arasında en üst sırada yer alan fakülte konumunu sürdürdüğü, bölümler bazında birçok köklü üniversitenin önüne geçtiği programlar bulunduğu ve bu durumun da süreklilik kazandığı, fakültemiz bölümlerinin akredite olmasından sonra bu başarının daha da perçinlenebileceği değerlendirilmiştir.