2022-06-07

Fakültemiz Doğru Hedef Projesi Kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığı Müfettişleriyle Sohbet Etkinliği Düzenlendi

Fakütemiz Doğru Hedef Projesi kapsamında, Fakültemiz Maliye Topluluğu önderliğinde "Kariyer Meslekleri Üzerine Bir Sohbet: Hazine ve Maliye Bakanlığı" isimli etkinlik 6 Haziran 2022 tarihinde düzenlenmiştir. Maliye Bölümü öğretim üyesi ve Maliye Topluluğu Danışmanı Doç.Dr. Gamze Yıldız Şeren moderatörlüğünde ve Vergi Müfettişleri Sayın Yunus Sürmeli ve Ümit Bozkurt ve Vergi Araştırmaları Vakfı Başkanı Dr. Emre Akın'ın katılımıyla gerçekleşen sohbet etkinliğine çok sayıda öğrenci katılımda bulundu.