2023-10-31

Fakültemiz Bölümleri Öğrenci Toplulukları 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz bölümleri öğrenci toplulukları ile 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı dış paydaş toplantısı Fakültemiz Dekan V. Prof.Dr. Rasim Yılmaz başkanlığında  yapıldı. Toplantıya fakültemiz öğrenci toplulukları başkanları, topluluk danışmanı öğretim elamanları, eğitim-öğretimden sorumlu dekan yardımcısı Doç.Dr. Şeniz Özhan ve Fakülte Sekreteri Refiye Gümüş katıldı.

Toplantıda geçmiş görüş ve öneriler kapsamında gerçekleştirilen faaliyet ve iyileştirmelerden bahsedildikten sonra fakültemiz bölümleri öğrenci topluluklarının fakültemiz eğitim-öğretimi konusunda görüş ve önerileri ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi faaliyet planları görüşüldü.