2024-03-06

Fakültemiz Bölümleri Öğrenci Toplulukları 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz öğrenci toplulukları 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı dış paydaş toplantısı Dekan V. Prof.Dr.Rasim YILMAZ, öğrenci toplulukları başkanları ve topluluk danışmanları öğretim üyelerinin katılımı ile 06.03.2024 tarihinde gerçekleştirildi. Buluşmada öğrenci topluluklarının sorunları görüşüldü, öğrencilerin eğitim öğretim dönemine ilişkin soruları cevaplandı ve kalite ve akreditasyon ile ilgili süreçler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplulukların bazı etkinlikleri birlikte gerçekleştirmeleri ve etkinliklerini planlamaları kararlaştırıldı. Toplantı iyi dileklerle sona erdi.