2020-12-02

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’in Katılımıyla Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı online olarak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in başkanlığında gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Rasim YILMAZ ve akademik personel katıldı.

Akademik Kurul Toplantısında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Rasim YILMAZ yaptığı sunumda fakültenin faaliyetleri ve geleceğe yönelik plan ve projeleri konusunda bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN konuşmasında, Üniversitemizi daha iyi bir noktaya getirmek için hep birlikte çalışmamamız gerektiğini, bu konuda Rektörlüğümüzün akademisyenlere her türlü desteği verdiğini ifade ettiler.

Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik personelimizin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.