2022-11-21

Dış Paydaş Ziyaretleri Kapsamında Fakültemiz Öğretim Üyeleri Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını Ziyaret Etti

Fakültemiz Maliye Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Simla GÜZEL ile Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gamze Yıldız ŞEREN, 21.11.2022 tarihinde Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası  Başkanı Sn. Şerafettin  KURT'u makamında ziyaret etti.

Fakülte ve bölüm dış paydaş ziyareti kapsamında  gerçekleşen ziyarette, Fakültemiz ve Maliye Bölümü öğrencilerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Sn. KURT, fakülte ve bölüm öğrencilerine yönelik Mali Müşavirlik mesleğinin tanıtımı için  öğrencilerimizi SMMM odasında konferansa davet etmiştir. Aynı zamanda üniversitemiz bünyesinde gerçekleşecek kariyer planlama etkinliklerine de gereken  desteği vereceklerini ifade etmiştir.