2022-11-21

Dış Paydaş Ziyaretleri Kapsamında Fakültemiz Öğretim Üyeleri Tekirdağ Gelir İdaresi Başkanlığını Ziyaret Etti

Fakültemiz Maliye Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Simla GÜZEL ile Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gamze Yıldız ŞEREN, 21.11.2022 tarihinde Tekirdağ Gelir İdaresi Başkanı Sn. Mustafa  TAŞKIRAN'ı makamında ziyaret etti.

Fakülte ve bölüm dış paydaş ziyareti kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Fakültemiz ve Maliye Bölümü öğrencilerine ilişkin görüş alışverişinde bulunulmuş, tavsiyeler ve beklentiler kayda geçirilmiştir. İlerleyen süreçte Gelir idaresi Başkanlığı'na öğrencilerle birlikte tekrar bir ziyarette bulunulmasına ve  Gelir İdaresi Başkanlığı'nın üniversitemizde düzenlenecek panele katılım sağlamasına karar verilmiştir.