2023-09-18

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Fakültemiz Akademik Danışmanlar Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları öncesi Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Rasim Yılmaz başkanlığında Fakültemiz Akademik Danışmanlar Kurulu 15.09.2023 tarihinde bir toplantı gerçekleştirmiştir. Fakültemiz bölüm başkanları ve bölümlerdeki akademik danışmanlık görevi olan öğretim elemanlarından oluşan Fakültemiz Akademik Danışmanlar Kurulu toplantısında akademik danışmanların görev, yetki ve sorumlulukları, ders kayıtları, akademik danışmanlık hizmetleriyle ilgili sorunlar ve öneriler ele alınmıştır. Akademik Danışmanlar Kurulu toplantısı sonuçları bir rapor haline getirilerek Üniversitemiz Rektörlüğüne iletilmiştir.