2024-06-07

2023-2024 Akademik Yılı Fakültemiz Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen törene Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, İİBF Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ, Dekan Yardımcıları Doç.Dr.Müzehher YAMAÇ ve Doç.Dr.Şeniz ÖZHAN, Fakülte akademik ve idari personeli, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Vekili Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ birer konuşma gerçekleştirdi.

Ardından Fakülte Birincisi İşletme Bölümü Öğrencisi Nour Eddın MSOUTI mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında Fakülte 1.’si Nour Eddın MSOUTI  Fakülte 2.’si Atakan EROL ve Fakülte 3.’sü Aleyna SERYAN ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere plaket ve hediye takdiminde bulunuldu.

Sonrasında fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.