2015-06-24

Fakültemizin İlk Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Törende açılış yapılmasının ardından mezun öğrenciler adına 7 dönemlik not ortalamasına göre üniversite birincisi olan İşletme Bölümü öğrencimiz Begüm GÜNGÖR, mezun öğrenciler adına bir konuşma yaparak arkadaşlarına ömür boyu başarılar dileğinde bulundu ve katılımcılara teşekkür etti. Konuşmanın ardından Sayın Dekanımız Prof.Dr. Ensar NİŞANCI Fakülte Birincimiz Begüm GÜNGÖR, İkincimiz Ebru ÇATALBAŞ ve Üçüncümüz Hüseyin YILDIZ plaketlerini ve mezuniyet belgelerini takdim etti. Sayın Dekanımız Prof.Dr. Ensar NİŞANCI, Fakülte Birincimiz Begüm GÜNGÖR ile birlikte Kütük Çakma törenini gerçekleştirdiler.

Sayın Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik KURULTAY ve Sayın Dekanımız Prof.Dr. Ensar NİŞANCI katılımcılara hitaben konuşma yaparak teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Sayın Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik KURULTAY ve Sayın Dekanımız Prof.Dr. Ensar NİŞANCI ve Fakültemiz öğretim üyeleri mezun öğrencilerimize diplomalarını takdim ettiler.

Diplomalarının verilmesinin ardından mezun öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.