2022-06-01

14''ncü Spor Şenliklerinde 1''nci Olan Futbol Takımımız Dekanlığımızı Ziyaret Etti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ‘Kampüse Bahar Geldi’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen 14'ncü Spor Şenliklerine Fakültemiz Spor Sorumlusu Arş. Gör. Dr. Mustafa DEMİRKOL'un önderliğinde Erkekler Mini Futbol branşında katılım sağlamış olup, yapılan müsabakalar sonucunda takımımız namağlup olarak şampiyon olmuştur. Kupa törenine katılan ve takımımıza şampiyonluk ödülü olan 1'ncilik kupası ile madalyaları Üniveristemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN tarafından takdim edilerek Öğrencilerimiz 1'ncilik kupasını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ'a makamında teslim etmiştir.

Kupa, Fakültemiz tarafından daha önceki yıllarda kazanılan kupaların bulunduğu başarı köşesinde sergilenmek üzere teslim alınmıştır.