2020-05-31

Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri Akreditasyon Değerlendirici Adayları Eğitimine Katıldı

Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği’nin (STAR) Akreditasyon Değerlendirici Eğitim Programına fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Çiğdem Vatansever, öğretim görevlileri Doç.Dr. Davuthan Günaydın ve Araş.Gör. Serkan Çelik katılım sağlarken, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Araştırma Topluluğu başkanı Selçuk Gündüz ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Seda Mandev Öğrenci Değerlendirici Eğitim Programına katıldılar.

Katılım Belgelerini alan fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği’nin Akreditasyon çalışmalarında yer alacaklar.