2014-04-03

FAKÜLTEMİZ BAYAN VOLEYBOL TAKIMININ BAŞARISI

Üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bayan Voleybol Takımı, Trakya Üniversiteler Birliği’nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin Bayan Voleybol Takımları arasında düzenlemiş olduğu turnuvada birinciliği elde etmiştir.

Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Trakya üniversitesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin katılımıyla gerçekleşen bu organizasyon baştan sona renkli görüntülere sahne oldu.

Takımımız ilk maçını Kırklareli Üniversitesi’ne karşı oynamış ve 3-0’lık bir skorla galip tamamlamıştır. İkinci maçını Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’ne karşı oynayan takımımız bu maçtan da 3-0’lık bir skorla ayrılmıştır. Turnuvanın final mahiyetinde olan son maçında ise takımımız, çok çekişmeli geçen maçta Trakya Üniversitesi’ni 3-2 mağlup ederek turnuvada birinciliği elde etmiştir.

Trakya Üniversiteler Birliği’nin tertip etmiş olduğu bu ilk sportif etkinlikte bizlere bu başarıyı kazandıran, üniversitemizi ve fakültemizi en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Takım Kadrosu:

1-) Derya ÇAKIR (Kaptan)

2-) Büşra SARIOĞLU

3-) Derya İNAN

4-) Merda YILDIZ

5-) Aslıhan ATALAY

6-) Dilara KOCAKURT

7-) Emina EJUPOVIC

8-) Tuğçe ADALI

Takımımız turnuva boyunca kendinden çok emindi.

Trakya Üniversitesi ile dostluk fotoğrafı.

Kırklareli Üniversitesi ile dostluk fotoğrafı.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ile dostluk fotoğrafı.

Turnuvaya katılan takımların ödülleri

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Ensar NİŞANCI Hocamızın Takım Kaptanımız Derya Çakıra 1.lik Kupasını takdimi

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Ensar NİŞANCI Hocamızın Takımımıza 1.lik Kupasını takdimi

Takımımız oyuncularının 1.lik madalyası ile soyunma odası pozu