İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
2013-07-18

“Bir Başarı Öyküsü Şahinler Holding” Konulu Konferans Sayın Kemal ŞAHİN



“Bir Başarı Öyküsü Şahinler Holding” Konulu Konferans Sayın Kemal ŞAHİN

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Girişimcilik Topluluğu’nun düzenlediği, “Bir Başarı Öyküsü Şahinler Holding” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Rektörlük Konferans Salon’unda düzenlenen konferansa, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Kemal Şahin, 30 Yıllık iş tecrübesini ve iş disiplinini paylaştı. Şahin, “Fakir bir köyde doğdum. Zor koşullarda, yatılı okullarda burslu okudum. Çok küçük bir işletmeyle başlayan iş hayatım "Dünyanın En Büyük Tekstil Şirketleri" sıralamasında 18'inciliğe getirmenin sırlarından en önemlileri insan değer vermemdir. Müşteri olarak insan, yanınızda çalışan olarak insan…  Başarının diğer koşulları da müşteri memnuniyetine önem vermek, yatırımcıların ne istediğini bilmekten geçmektedir” dedi. Şahin, Çalışanların motivasyonuna önem vermek gerektiğini belirterek, “İnsanların seçme özgürlüğüne sahip, kafalarını yorarak yaptığı işlerdeki verimi hiçbir teknolojiyle üretemezsiniz” diye konuştu.

Konferans, katılımcıların Op. Dr. Adem Dalgıç, Prof. Dr. Osman Şimşek ve Kemal Şahin’e soru sormalarının ardından, günün anısına hediye takdimi ile son buldu